Sælger til Peppercorn og Desires

  PEPPERCORN OG DESIRES SØGER SÆLGER
-  Minus A/S - 

STILLINGEN ER BESAT!

Grundet stor vækst på vores danske marked søger vi en passioneret og målrettet sælger / agent til at udbygge vores eksisterende kundebase på Sjælland, Fyn og øerne + Grønland, Island og Færøerne

  • Du har minimum 3 års solid sælger erfaring fra branchen og helst fra vores segment.
  • Du er vant til at arbejde selvstændigt og med højt drive samtidig med, at du har tæt sparring med vores sælger på Jylland.
  • Din store retailforståelse gør dig til en dygtig sparringspartner for vores kunder, og sammen med det øvrige team arbejder du målrettet på, at blive vores kunders foretrukne leverandør og samarbejdspartner.
  • Du sætter en ære i at være den bedste Peppercorn og Desires ambassadør og i at pleje og styrke relationen til vores kunder.
  • Du tænker i løsninger og har en naturlig positiv approach til de udfordringer, du møder på din vej.
  • Vækst er din største motivation, men det sker uden at gå på kompromis med vores ambitiøse kvalitetsniveau.

Salget sker primært gennem kundebesøg, men også via telefon, i showroom og på messer. Så der skal påregnes en del rejseaktivitet i din hverdag. Du bakkes op af vores dygtige team på hovedkontoret i Ikast, hvor vi er en organisation med en uformel struktur.

Send dit CV med en meget kort ansøgning til anders@minus.dk med ”Sælger Sjælland” i emnefeltet. Ansøgningsfrist er d. 25. Juni 2019, men samtaler afholdes løbende. Spørgsmål til stillingen besvares meget gerne på tlf. 20 80 99 00.

 

Om Minus

Peppercorn og Desires er i dag ejet af Minus A/S med hovedkontor i Ikast, hvorfra vi designer og sælger vores kollektioner gennem sælgere og agenter i store dele af Europa. Vi er en dynamisk ejer ledet virksomhed i stor vækst, som ud over Minus også driver andre brands fra samme domicil. Vi arbejder ud fra klare værdier og et mind set, som giver et unikt og positivt arbejdsmiljø.

Pre-loader