Handelsbetingelser

1. Generel information

Desires.dk er ejet og styret af Redefined Fashion A/S (herefter benævnt DESIRES) med cvr nr. 20853549, og er registreret i Danmark på følgende adresse:
 
DESIRES | Redefined Fashion 
Nygade 111
7430 Ikast
Danmark 
 
Når et køb foretages på desires.dk accepteres nedenstående vilkår og betingelser.

 

2. Placering af en ordre 

Aldersgrænsen for at købe på desires.dk er 18 år, og der skal være knyttet et gyldigt betalingskort til købet, som vi accepterer. Er du under 18 år kan købet gennemføres med tilladelse fra en forælder eller tilsynsværge.
 
På baggrund af ovenstående, fritager DESIRES sig fra al ansvar hvis et køb foretages på desires.dk af en person under 18 år uden tilladelse fra en forælder eller tilsynsværge.
 
Når en ordre placeres på desires.dk indsendes basisdata herunder navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mail adresse og telefonnummer. DESIRES opbevarer disse informationer i overensstemmelse med vores persondatapolitik, som er beskrevet i punkt 10 herunder.
 
Umiddelbart efter afgivelsen af en ordre modtager kunden en ordrebekræftelse på email.
 
Når ordren er accepteret, vil en faktura blive sendt til den angivne e-mail adresse. Fakturaen fungerer som en bindende aftale mellem kunden og DESIRES.
 
Vær opmærksom på, at ordrebekræftelsen ikke fungerer som en faktura, og at købet ikke er endeligt, før en faktura er modtaget.
 
Venligst kig i din spam mappe/uønsket post for at sikre, at e-mailen med fakturaen ikke er blevet sorteret fra. 
 
 

3. Priser & betaling

Når der handles på desires.dk vil de totale priser inklusiv eventuelle forsendelsesomkostninger fremgå inden den endelige ordrebekræftelse.
 
Alle priser på desires.dk er inklusiv moms på 25%.
 
Vi forbeholder os retten til at ændre vores priser uden varsel ved stigende omkostninger, eller generelle udviklinger i detailpriserne.
 
Vi modtager følgende betalingskort: Dankort, MobilePay, Visa-dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og Forbrugsforeningens betalingskort.
 
Alle kontooplysninger er krypterede og bliver overført gennem en sikker betalingsmetode. Vi benytter Nets som vores certificerede partner.
 
Dit betalingskort vil blive debiteret, så snart ordren er afsendt fra vores varelager. 
 

4. Forsendelse  

Vi benytter primært GLS pakkeservice som kurer til at levere din ordre.

BEMÆRK: BEGRÆNSET LEVERING MED GLS SOM FØLGE AF CORONA KRISEN. GLS HAR STOPPET LEVERING TIL FLERE LANDE. SE DEN AKTUELLE STATUS FRA GLS HER

I nogle lande er kun én af nedenstående leveringsmetoder mulige:

4.1 Levering til din private adresse

4.2 Levering til din arbejdsplads

4.3 Hent din ordre i en pakkeshop nær dig

 

Når din ordre er afsendt, kan du forvente at modtage den indenfor ca.:

Danmark: 1-2 hverdage

Øvrige lande: 2-5 hverdage 

Hverdage defineres som mandag til fredag, med undtagelse af helligdage.
Ved udsalg kan leveringstiden forekomme længere.
 
På din faktura findes et track & trace-nummer, som du kan bruge til at spore din pakke. Du kan se status på www.gls-group.eu.
 
Vi viser kun produkter, som er på lager. Skulle vi alligevel ikke være i stand til at levere din ordre, eller er din ordre forsinket, kontakter vi dig hurtigst muligt.

4.1 Forsendelses omkostninger

Forsendelser til adresser i Danmark (Grønland og Færøerne ekskluderet) er gratis ved udvalgte forsendelsesmetoder. Ordrer derunder koster 49,- DKK i forsendelse.

Forsendelsesomkostninger til alle øvrige lande beregnes individuelt og bliver beregnet FØR den endelige ordrebekræftelse. 

4.2 Fragtfrie beløbsgrænser - øvrige lande

Til flg. lande er forsendelsen gratis ved køb over 750,- DKK:

Belgien, Finland, Frankrig, Irland, Italien, Letland, Luxembourg, Nederlandene, Norge, Schweiz, Spanien, Sverige, Tyskland, Østrig.

 

4.3 Specielt vedr. forsendelser til Norge:

DESIRES afholder alle omkostninger i forbindelse med indfortoldning af varer, der sendes til Norge. Der vil således ikke påløbe yderligere omkostninger end forsendelsesomkostninger.

 

4.4 Specielt vedr. forsendelser til Storbritanien

Grundet Storbritaniens udmeldelse af EU kan vi desværre ikke længere sende varer til Storbritanien.

 

5. Returnering 

Du har 30 dages returret fra den dato, du modtog varen. Er skæringsdatoen en offentlig helligdag, en lørdag eller søndag, vil den nye dato være den næstfølgende hverdag. Vi tilbyder en udvidet returret på alle julegaver. Julegaverne kan returneres frem til den 31. januar det efterfølgende år.

Varen skal returneres i original emballage, i samme stand som ved modtagelsen og hang-tagget må ikke være klippet. Varen må ikke bære præg af at være brugt på anden vis end til at bestemme om størrelse og pasform er som forventet. Eventuelle duftspor fra parfume, makeup afsmitning mm. vil forårsage en væsentlig forringelse af varens værdi ved returnering som vil blive modregnet beløbet der tilbagebetales.

Nægtes en ordre at blive modtaget, betegnes dette ikke som en retmæssig returnering, og vi forbeholder os retten til at trække et beløb fra returbetalingen til at dække omkostninger i forbindelse med forsendelsen.

 

Ved returnering af en vare udfyldes den returseddel, som fulgte med varen, og vedlægges i returpakken. Har du brug for en ny returseddel, kan du klikke her og: downloade ny returseddel.


Pakken skal returneres til:

DESIRES | Redefined Fashion 
B2C stock, Nygade 109A
7430 Ikast
Danmark 

 

Vær venligst opmærksom på, at når du har returneret en vare ved en GLS pakkeshop, kan det tage op til 14 dage for os at behandle returordren og hermed tilbagebetale det retmæssige beløb, tilsvarende til din ordre (minus evt. returomkostning). HUSK at få en kvittering for, at du har indleveret returpakken.

5.1 Ombytning

Vær opmærksom på, at varer ikke kan ombyttes til en anden vare, men kun returneres med en tilbagebetaling. Eventuel ombytning skal ske ved at foretage en ny bestilling.

5.2 Returomkostninger

Når et produkt returneres, er returportoen som udgangspunkt gratis* i Danmark (Færøerne og Grønland undtaget). Gratis retur label er vedlagt din forsendelse. Varen kan derefter returneres via GLS pakkeshop. 

Bemærk* Ved specielle kampagner kan der være en omkostning på 39,- DKK på returforsendelser, hvis den pågældende kampagnes kampagnekode fremgår af ordren. Den medsendte GLS returlabel kan stadig benyttes, men forsendelsesomkostningen på 39,- DKK vil blive modregnet i returbetalingen. 

Ved returnering af varer fra udlandet afholdes forsendelsesomkostningerne af kunden selv.

 

6. Dine rettigheder som kunde 

Ifølge dansk lovgivning er du som kunde dækket af en lovfæstet 2-årig reklamationsret. Ønsker du at reklamere over en vare skal det ske inden for rimelig tid, dog senest inden for to måneder.
 
Vedrører reklamationen en fejl i produktet, anbefaler vi at rette henvendelse til os på customerservice@desires.dk, så snart fejlen opdages, for at mindske tidsprocessen i din reklamation.  
Vurderer vi, at der er berettiget grundlag for din reklamation refunderer vi enhver udgift du måtte have i forbindelse med at sende varen tilbage til os.
I tilfælde af, at vi ikke kan danne berettiget grundlag for din reklamation er forsendelsesomkostningerne for egen regning.
 
Ansvaret for pakken ligger hos dig, indtil vi har modtaget varen. Vi anbefaler derfor at sende varen sikkert, samt at få en kvittering for forsendelsen og gemme den. Få også gerne et track and trace-nummer, hvis muligt.

 

7. Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse customerservice@desires.dk.

 

8. Ansvarsfraskrivelse

DESIRES tager forbehold for fejl og mangler i hjemmesidens indhold, samt fritager sig ansvaret for udsolgte varer. I overensstemmelse med gældende regler, bestræber vi os dog selvfølgelig altid på at have det nyeste indhold og materiale i den korrekte version. Opdages indhold som findes ukorrekt, er du altid velkommen til at kontakte os.
 
Vi kan til enhver tid ændre indholdet på hjemmesiden, og er ikke ansvarlige for at give besked herom. Vi anbefaler derfor at revidere vores vilkår og betingelser når hjemmesiden benyttes.
 
DESIRES er ligeledes ikke ansvarlige for ethvert tab eller skade i forbindelse med brug af hjemmesiden.

 

9. Ophavsret og links til tredjepartssider 

Alle dele af hjemmesiden er beskyttet af ophavsret, og ejes af DESIRES. Det er derfor kun tilladt at bruge dele af hjemmesiden med tilladelse fra DESIRES.
 
Hvis vi linker til tredjepartssider, kan DESIRES ikke give nogen form for garantier og ligeledes kan vi ikke holdes ansvarlig for indholdet som slås op på tredjepartssiden.
Vi alene leverer links til din anvendelse, og vælger du at besøge en tredjepartsside er det på eget ansvar.

Pre-loader