Handelsbetingelser samt Cookie- & persondatapolitik

1. Generel information

Brandet Desires og webshoppen desires.dk er ejet og drevet af Redefined Fashion A/S, som også er dataansvarlig for det pågældende brand og webshop. Redefined Fashion er registreret i Danmark på følgende adresse:
 
Redefined Fashion A/S
Nygade 111
7430 Ikast
Danmark 
CVR nr. 20853549
Tlf.: +45 2835 4031
Email: customerservice@desires.dk
 

Læs vores Cookie- og Persondatapolitik længere nede på denne side.

Når du er bruger på eller foretager et køb på desires.dk accepteres nedenstående vilkår og betingelser. 

 

2. Placering af en ordre 

Aldersgrænsen for at købe på desires.dk er 18 år, og der skal være knyttet et gyldigt betalingskort til købet, som vi accepterer. Er du under 18 år kan købet gennemføres med tilladelse fra en forælder eller tilsynsværge.
 
På baggrund af ovenstående, fritager Redefined Fashion sig fra al ansvar hvis et køb foretages på desires.dk af en person under 18 år uden tilladelse fra en forælder eller tilsynsværge.
 
Når en ordre placeres på desires.dk indsendes basisdata herunder navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mail adresse og telefonnummer. Redefined Fashion opbevarer disse informationer i overensstemmelse med vores Cookie- & Persondatapolitik, som er beskrevet i punkt 10 herunder.

 
Umiddelbart efter afgivelsen af en ordre modtager du en ordrebekræftelse på email.
 
Når ordren er accepteret, vil en faktura blive sendt til den angivne e-mail adresse. Fakturaen fungerer som en bindende aftale mellem dig og Desires | Redefined Fashion.
 
Vær opmærksom på, at ordrebekræftelsen ikke fungerer som en faktura, og at købet ikke er endeligt, før en faktura er modtaget.
 
Venligst kig i din spam mappe/uønsket post for at sikre, at e-mailen med fakturaen ikke er blevet sorteret fra.  
 

3. Priser & betaling

Når der handles på desires.dk vil de totale priser inklusiv eventuelle forsendelsesomkostninger fremgå inden den endelige ordrebekræftelse.
 
Alle priser på desires.dk er inklusiv moms på 25%.
 
Vi forbeholder os retten til at ændre vores priser uden varsel ved stigende omkostninger, eller generelle udviklinger i detailpriserne.
 
Vi modtager følgende betalingsmuligheder: MobilePay, Dankort, Visa-dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og Forbrugsforeningens betalingskort. 

Vi er ikke i stand til at se dine kreditkortinformationer, da alle kontooplysninger er krypterede og bliver overført gennem en sikker og godkendt betalingsmetode. Vi benytter Nets som vores certificerede partner og Quickpay som betalingsgateway.

Dit betalingskort vil blive debiteret, så snart ordren er afsendt fra vores varelager. 
 

4. Forsendelse  

Vi benytter primært GLS pakkeservice samt Post Nord som kurer til at levere din ordre.

I nogle lande er kun én af nedenstående leveringsmetoder mulige:

  • Levering til din private adresse 
  • Levering til din arbejdsplads
  • Hent din ordre i en pakkeshop tæt på dig

Aflægges ordren inden kl. 12.00, vil afsendelsen som udgangspunkt ske samme dag. Dog kan der forekomme ekstra leveringstid i travle perioder.

Når din ordre er afsendt, kan du forvente at modtage den indenfor ca.:

Danmark: 1-5 hverdage

Øvrige lande: 3-5 hverdage 

Hverdage defineres som mandag til fredag, med undtagelse af helligdage.
Ved udsalg kan leveringstiden forekomme længere.
 
På din faktura findes et track & trace-nummer, som du kan bruge til at spore din pakke. Du kan se status på www.gls-group.eu.
 
Vi viser kun produkter, som er på lager. Skulle vi alligevel ikke være i stand til at levere din ordre, eller er din ordre forsinket, kontakter vi dig hurtigst muligt.

4.1 Forsendelses omkostninger Danmark

Forsendelser til adresser i Danmark (Grønland og Færøerne ekskluderet) er gratis ved udvalgte forsendelsesmetoder.

4.2 Forsendelses omkostninger udland

Forsendelsesomkostninger til alle øvrige lande er gratis ved køb over 550,- DKK og beregnes ellers individuelt FØR den endelige ordrebekræftelse.  

4.3 Specielt vedr. forsendelser til Norge:

Desires afholder alle omkostninger i forbindelse med indfortoldning af varer, der sendes til Norge. Der vil således ikke påløbe yderligere omkostninger end forsendelsesomkostninger.

4.4 Specielt vedr. forsendelser til Storbritanien

Grundet Storbritaniens udmeldelse af EU kan vi desværre ikke længere sende varer til Storbritanien.

 

5. Returnering 

Du har 30 dages returret fra den dato, du modtog varen. Er skæringsdatoen en offentlig helligdag, en lørdag eller søndag, vil den nye dato være den næstfølgende hverdag. Vi tilbyder en udvidet returret på alle julegaver. Julegaverne kan returneres frem til den 31. januar det efterfølgende år. 

Varen skal returneres i original emballage, i samme stand som ved modtagelsen og hang-tagget må ikke være klippet. Varen må ikke bære præg af at være brugt på anden vis end til at bestemme om størrelse og pasform er som forventet. Eventuelle duftspor fra parfume, makeup afsmitning mm. vil forårsage en væsentlig forringelse af varens værdi ved returnering, som vil blive modregnet beløbet, der tilbagebetales.

Nægtes en ordre at blive modtaget, betegnes dette ikke som en retmæssig returnering, og vi forbeholder os retten til at trække et beløb fra returbetalingen til at dække omkostninger i forbindelse med forsendelsen.

Ved returnering af en vare udfyldes den returseddel, som fulgte med varen, og vedlægges i returpakken. Har du brug for en ny returseddel, kan du klikke her og: downloade ny returseddel.


Pakken skal returneres til:

Desires | Redefined Fashion
B2C stock, Nygade 109A
7430 Ikast
Danmark 

Vær venligst opmærksom på, at når du har returneret en vare, kan det tage op til 14 dage for os at behandle returordren og hermed tilbagebetale det retmæssige beløb, tilsvarende til din ordre. HUSK at få en kvittering for, at du har indleveret returpakken.

5.1 Ombytning

Vær opmærksom på, at varer ikke kan ombyttes til en anden vare men kun returneres med en tilbagebetaling. Eventuel ombytning skal ske ved at foretage en ny bestilling. 

5.2 Returomkostninger 

Når et produkt returneres, er returportoen som udgangspunkt gratis* i Danmark (Færøerne og Grønland undtaget). Gratis retur label er vedlagt din forsendelse. Varen kan derefter returneres via GLS pakkeshop. 

Bemærk* Ved specielle kampagner kan der være en omkostning på 39,- DKK på returforsendelser, hvis den pågældende kampagnes kampagnekode fremgår af ordren. Den medsendte GLS returlabel kan stadig benyttes, men forsendelsesomkostningen på 39,- DKK vil blive modregnet i returbetalingen. 

Ved returnering af varer fra udlandet afholdes forsendelsesomkostningerne af kunden selv.

 

6. Dine rettigheder som kunde 

Ifølge dansk lovgivning er du som kunde dækket af en lovfæstet 2-årig reklamationsret. Ønsker du at reklamere over en vare skal det ske inden for rimelig tid, dog senest inden for to måneder efter, at du har opdaget fejlen.
 
Vedrører reklamationen en fejl i produktet, anbefaler vi at rette henvendelse til os på customerservice@desires.dk så snart fejlen opdages, for at mindske tidsprocessen i din reklamation.  
Vurderer vi, at der er berettiget grundlag for din reklamation refunderer vi enhver udgift du måtte have i forbindelse med at sende varen tilbage til os.
I tilfælde af, at vi ikke kan danne berettiget grundlag for din reklamation er forsendelsesomkostningerne for egen regning.
 
Ansvaret for pakken ligger hos dig, indtil vi har modtaget varen. Vi anbefaler derfor at sende varen sikkert, samt at få en kvittering for forsendelsen og gemme den. Få også gerne et track and trace-nummer, hvis muligt.

 

7. Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse customerservice@desires.dk.

 

8. Ansvarsfraskrivelse

Desires | Redefined Fashion A/S tager forbehold for fejl og mangler i hjemmesidens indhold, samt fritager sig ansvaret for udsolgte varer. I overensstemmelse med gældende regler, bestræber vi os dog selvfølgelig altid på at have det nyeste indhold og materiale i den korrekte version. Opdages indhold som findes ukorrekt, er du altid velkommen til at kontakte os.
 
Vi kan til enhver tid ændre indholdet på hjemmesiden, og er ikke ansvarlige for at give besked herom. Vi anbefaler derfor at læse vores vilkår og betingelser når hjemmesiden benyttes.
 
Desires | Redefined Fashion A/S er ligeledes ikke ansvarlige for ethvert tab eller skade i forbindelse med brug af hjemmesiden.

 

Alle dele af hjemmesiden er beskyttet af ophavsret, og ejes af Redefined Fashion A/S. Det er derfor kun tilladt at bruge dele af hjemmesiden med tilladelse fra Redefined Fashion A/S.
 
Hvis vi linker til tredjepartssider, kan Desires | Redefined Fashion A/S ikke give nogen form for garantier og ligeledes kan vi ikke holdes ansvarlig for indholdet som slås op på tredjepartssiden.
Vi alene leverer links til din anvendelse, og vælger du at besøge en tredjepartsside er det på eget ansvar.
 

 

Cookie- & Persondatapolitik 

Vi behandler dine personoplysninger i henhold til den generelle persondataforordning (GDPR) og national data lovgivning. Nedenfor kan du læse en kort beskrivelse af hvordan vi indsamler data, hvilke data vi indsamler og hvorfor samt hvordan vi beskytter og lagrer dine data.

Nærværende Cookie- og Persondatapolitikken kan ændres uden varsel, såfremt der sker ændringer i måden vi behandler dine data på, men den nyeste version vil altid være tilgængelig her på vores hjemmeside.

 

10. Hvordan indsamler vi oplysninger om dig?

Udover de data du bevidst indtaster på desires.dk i forbindelse med almindeligt brug, forbeholder Desires | Redefined Fashion sig retten til at modtage, behandle og gemme data om dig i forbindelse med din adfærd på siden. Disse data kan komme fra:

  • Cookies – små tekstfiler, indeholdende forskellige persondata, gemt på din enhed
  • Web beacons – underliggende kode, der opsamler og sender adfærdsdata om din kunderejse på Desires.dk til tredjeparter til brug i f.eks. personaliseret markedsføring. Tredjeparter kan inkludere udbydere som Facebook, Google, Klaviyo.
  • Andre lagringsteknologier – herunder metoder som server baseret lagring, der leverer aggregeret data om din kunderejse på siden.

Derudover indsamler vi også data om dig, når du gennemfører en af vores populære stilstests, deltager i diverse konkurrencer eller spil udbudt af vores samarbejdspartner og tredjeparts software udbyder LeadFamly.

 

11.  Hvilke informationer indsamler vi om dig

Nogle data indsamler vi for at kunne ekspedere din ordre og sende dine varer, men andre data indsamles til at kunne yde den bedste kundeservice og skabe ekstraordinære brugeroplevelser. I dette afsnit får du overblik over hvilke data vi indsamler og hvad vi bruger dem til. 

11.1 Ordre ekspedition

Når du foretager et køb på desires.dk indsamler vi følgende informationer:

  • For- og efternavn
  • Adresse, postnummer, by og land
  • E-mail, telefonnummer
  • Ordrehistorik.


Disse informationer skal vi bruge for at kunne ekspedere din ordre, yde kundeservice, behandle retur og refundering, samt at kunne udfylde retslige krav så som bogføringspligt og forbrugerlovgivning. Dine personlig data bliver kun behandlet så længe der er et specifik formål hertil. 

 

11.2 Konto
 
Når du foretager et køb på desires.dk har du mulighed for at oprette en konto, men det er ikke et krav for at gennemføre en ordre.
 
Hvis du ønsker at registrere og oprette en konto benyttes din e-mail adresse som dit brugernavn. Din adgangskode vælger du selv. Vi har ingen viden om din personlige adgangskode.
 
Hvis du glemmer din adgangskode, kan du anmode om en ny og du vil modtage en automatisk genereret adgangskode på den e-mail adresse, som du har registreret hos os. Herefter er det muligt at ændre adgangskoden til en af egen præference.
 
Skulle du blive opmærksom på uautoriseret brug af din konto hos Desires | Redefined Fashion A/S, ønsker vi information omkring dette så snart den uønskede brug opdages.
 
Hvis du ønsker det, kan du altid anmode om at få oplyst de informationer, vi har om dig. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores persondatalov, kan du til enhver tid sende os en e-mail.
 
Vær opmærksom på, at du altid frit kan ændre eller slette kontooplysninger, eller sende os en e-mail, hvis du ønsker hjælp.

 

11.3 Kundeservice og forbedret bruger oplevelse

På Desires.dk indsamler vi også data om din adfærd på siden, f.eks. hvilke kategorier, brands, produkter du har set. Dette for at forbedre din brugeroplevelse og for at tilpasse kommunikationen af relevante produkter og tilbud specielt til dig, såfremt du ønsker dette. Et eksempel på denne indsamling er produkter, du har tilføjet til kurven, men hvor købet ikke er gennemført. Dette kan udløse en e-mail påmindelse om produkter i indkøbskurven.

Hvis du ikke ønsker at modtage tilpassede e-mails vedr. ikke-gennemførte ordrer kan du afmelde denne service igen via et direkte link i bunden af mailen.

  

11.4 Abonnement på nyhedsmail

Hvis du tilmelder dig Desires' nyhedsmail giver du samtykke til at modtage tilpasset online markedsføring bl.a. baseret på indsamlede data jf. punkt 11.3 samt info om de seneste produkt nyheder, eksklusive tilbud, trendguides, styling inspiration samt anden tilpasset online markedsføring om varer indenfor vores sortiment.

Du kan forvente at modtage disse e-mails 1-2 gange om ugen og altid afmelde dig denne service igen via et direkte link i alle nyhedsmails.

 

11.5 Fødselsdato
 
Du vil i visse tilfælde blive tilbudt muligheden for at oplyse din fødselsdato og dermed indgå i vores fødselsdagskampagne, hvor du vil få tilbudt en særlig overraskelse i forbindelse med din fødselsdag. 

11.6 Trustpilot

Vi bruger også tredjeparts cookies fra Trustpilot. Trustpilot er et websted, hvor forbrugerne kan vurdere en virksomhed eller et brand, som de har handlet hos, på en skala fra 1-5, og videregive deres erfaringer til andre kunder. Vi bruger således cookies til at udsende en opfordring til at vores kunder til at fortælle andre brugere om deres oplevelse med at handle på minus.dk. 
 

12. Hvordan beskyttes dine informationer

Vi respekterer dine private oplysninger, og tager vores ansvar meget seriøst. Derfor bruger vi kun anerkendte og godkendte tredjepartsudbydere, som opfylder de europæiske GDPR regler og krav til at håndtere vores dataindsamling og data beskyttelse. Disse udbydere er oplyst under de relevante afsnit i dette skriv.

 

13. Hvor lang tid gemmes data

I henhold til den danske regnskabslov er det påkrævet, at vi gemmer dine faktureringsinformationer i en periode på fem år fra din seneste ordre.

 

14. Cookies

Vi bruger cookies på desires.dk og benyttes vores hjemmeside, tillades placering af cookies på din enhed. Cookies bruges for at kunne gøre brugeroplevelsen så god som muligt, og for konstant at forbedre din oplevelse på siden.
 
Hvis du ønsker det, kan du nemt slette cookies fra din computer eller mobile enhed. Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger at deaktivere cookies vil du ikke have mulighed for at benytte og have adgang til al vores indhold på hjemmesiden.  

14.1 Hvilke cookies bruges der på desires.dk?
 
Vi bruger tredjepartscookies fra google, hvilket betyder at når du besøger desires.dk placeres en cookie i din browser på din enhed. Denne cookie kategoriseres som en ”performance-cookie”. 
 
Vi benytter også ”strengt nødvendige cookies” – disse gør det muligt at bevæge sig rundt på hjemmesiden, og benytte dens muligheder som f.eks. e-fakturering samt muligheden for at se kurven. Uden disse cookies kan nogle services - som de nævnte ovenfor, ikke benyttes.
 

14.2 Hvad kan du gøre, hvis du ikke ønsker at acceptere cookies?
 
Den webbrowser du benytter, har indstillinger der tillader dig at kontrollere hvordan hjemmesider browses, herunder, hvordan du kan administrere dine cookies. For instruktioner til hvordan du kan administrere eller slette cookies, kig under fanen ”hjælp” i din webbrowser.
Du kan vælge at deaktivere cookies, eller modtage en notifikation hver gang en ny cookie bliver sendt til din computer, tablet eller mobile enhed.
 
Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger at deaktivere cookies, vil nogle funktioner ikke være tilgængelige.
 

Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk's sikre sider Online Tryghed

Vi anvender cookies til at give dig den bedste personlige oplevelse på desires.dk samt til analyse og annonceringsmæssige formål. Ved fortsat at browse på webshoppen accepterer du vores brug af cookies. Du kan altid trække din accept tilbage ved at slette vores cookies i din browser.

Læs mere HER!
Pre-loader