BrandetVORES MUSE

Hun er altid den første i vennegruppen, der har sat sig ind i de seneste nyheder og trends. Det gælder både med hensyn til politiske begivenheder, kulturelle strømninger, mode og de største memes. Hun er ikke bange for at give udtryk for sine holdninger, tanker og følelser - og her er hendes garderobe et naturligt outlet.

At prøve nye ting og eksperimentere med sit selvudtryk er en del af den, hun er. Modetrends mikses og matches efter behov og lyst, og der er plads til både nyt og vintage i den altid foranderlige garderobe. 


VORES BRAND

DESIRES blev lanceret i 2013 med ønsket om at skabe stilfuld mode til yngre kvinder til “value-for-money” priser. Vi henter i høj grad vores inspiration hos vores muse og hendes gåpåmod og opfindsomhed. Vores brand er indbegrebet af international female power kombineret med et streetstyle inspireret skandinavisk touch.

Vi er ikke bange for at mikse forskellige stilinspirationer og eksperimentere med vores kollektioner for at sikre, at vi altid er lige så fashion-forward som de kvinder, vi ønsker at inspirere.

DESIRES brandet er ejet af Redefined Fashion. Virksomheden ejer og driver også Minus, Peppercorn, White & More, Friendtex og ONCE. Alle brands er designet af kvinder til kvinder med fokus på female empowerment.

Pre-loader