Indkøbsassistent søges til Peppercorn og Desires

  INDKØBSASSISTENT SØGES TIL DESIRES OG PEPPERCORN

- -  STILLINGEN ER BESAT - -

Er du ambitiøs og er godt købmandskab en selvfølge? Motiveres du af at arbejde i et lille team af passionerede kollegaer, der forstår at omsætte nye ideer til kommercielle produkter?

Vi søger en engageret, struktureret og effektiv indkøbsassistent med forretningssans, og som motiveres af at blive involveret i hele indkøbsprocessen fra igangsættelse af en style til den leveres hos vores kunder.

JOBBET
Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Godkendelse af farver og kvaliteter
  • Daglig kontakt og dialog med vores leverandører i både Europa og Asien
  • Ordreplacering
  • Opfølgning på leveringer, produktion og afskibning
  • Kvalitetssikring
  • Sparring med salgsteam og agenter
DIN PROFIL

Som indkøbsassistent er du struktureret og kan holde overblik – også i travle perioder. Du er detaljeorienteret og du kan holde mange bolde i luften samtidigt. Derudover er du talstærk og kan skabe stærke relationer til vores leverandører og forstår vigtigheden af nærhed.

Du drives af ansvar og tager gerne en udfordring op, hvor du kan udvikle dig – både personligt og professionelt. Du er en holdspiller, der elsker at lykkes i samlet flok. Socialt bliver du en del af en afdeling med god energi, højt humør, holdånd og masser af positivitet.

Krav til stillingen:

  • Indkøbsuddannelse er en klar fordel
  • Erfaring med indkøb og produktionsopfølgning af tekstiler er et krav

TILTRÆDELSE
Stillingen har base i Ikast og tiltrædes snarest muligt. Stillingen er tidsbegrænset til d. 1. juli 2020 og med mulighed for evt. fastansættelse. Løn aftales individuelt efter kvalifikationer. Ansøgning og CV fremsendes senest fredag d. 11. oktober 2019 til rikke@peppercorn.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Rikke Abild på telefon 20965196.

Om Peppercorn og Desires
Peppercorn og Desires er i dag ejet af Redefined Fashion A/S, der også ejer andre brands som Minus, White And More, Friendtex og ONCE. Vi er en dynamisk ejer ledet virksomhed i stor vækst, og vi arbejder ud fra klare værdier og et mind set, som giver et unikt og positivt arbejdsmiljø.

Pre-loader