Designassistent til Peppercorn og Desires

  PEPPERCORN OG DESIRES SØGER DESIGNASSISTENT
-  Minus A/S - 

STILLINGEN ER BESAT!

Vil du med på rejsen, sammen med ambitiøse kolleger i et tekstilhus i kraftig vækst? Vil du ind i et hus, hvor dine kompetencer som designassistent med struktur og overblik vil blive værdsat? Og kan du bidrage til fortsat vækst og succes? Så er det netop DIG vi søger!

DU FÅR
En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med fokus på glæde, frihed, ansvar og stærke værdier. Du får stor indflydelse på din hverdag og du vil fra start få selvstændige opgaver i design teamet. Vi har fokus på relevant oplæring og løbende sparring, hvor du dagligt får personlige og faglige udfordringer.

JOBBET
Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Udarbejde arbejdstegninger
  • Bidrage til designprocessen fra start til slut. Herunder kommentering af proto prøver
  • Opsætning af moodboards og andet salgsmateriale
  • Assisterende opgaver i designtemaet
  • Kommunikation med vores leverandører i Europa og Asien

DIN PROFIL
Vi forestiller os, at du er nyuddannet fra Via Design. Dette er dog ikke afgørende, da det for os er af større betydning, at du er fortrolig med illustrator og photoshop. Du er passioneret omkring dit arbejde, samtidig med at du forstår at arbejde struktureret i en kreativ og til tider hektisk hverdag. Du skal kunne lide at tingene går stærkt, men du går aldrig på kompromis med kvaliteten. Som person er du kreativ, udadvendt og altid opdateret på nye trends.

TILTRÆDELSE
Stillingen har base i Ikast og tiltrædelse er hurtigst muligt. Løn aftales individuelt på et niveau matchende dine kvalifikationer. Ansøgning og CV fremsendes senest mandag d. 17. juni 2019 til chalotte@minus.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål er du velkommen til
at kontakte Chalotte Kjær Bruun på telefon 71 99 58 50.

 

Om Minus

Peppercorn og Desires er i dag ejet af Minus A/S med hovedkontor i Ikast, hvorfra vi designer og sælger vores kollektioner gennem sælgere og agenter i store dele af Europa. Vi er en dynamisk ejer ledet virksomhed i stor vækst, som ud over Minus også driver andre brands fra samme domicil. Vi arbejder ud fra klare værdier og et mind set, som giver et unikt og positivt arbejdsmiljø.

Pre-loader