Copy of Brandet

Desires blev lanceret i 2013 med en mission om at skabe mode til unge kvinder til konkurrencedygtige priser, så de kan klæde sig, elske, lære og leve, som de ønsker. Inspireret af den modige og nysgerrige livsstil hos unge kvinder, tilbyder Desires en komplet modeoplevelse. Kollektioner, der demonstrerer international female power, hvor den rå nordiske stil møder den feminine sydeuropæiske finesse, bekræfter hvordan vi matcher den uforudsigelige, selvstændige og unge kvinde.

Desires er et redefineret value-for-money brand, som vil gøre tingene på sin egen måde. Den lille store spiller, der tør tage hurtige beslutninger, og er fleksible. Desires vil uden tvivl blive anerkendt for sin gode kvalitet, rimelige priser og opmærksomhed på detaljer med attitude. Tøjet har en bred vifte af feminine, sexede og sporty udtryk – så den unge kvinde, har friheden til at klæde sig alt efter humør. Desires er skabt til unge kvinder, der er bevidste om, hvordan de klæder sig.

En ung kvinde der drives af passion, som går i fuld fart mod sit mål – og nyder rejsen derhen i fulde drag. Hun er frygtløs i sine handlinger, og elsker friheden til, at kunne udfordre og redefinere. Hun inspireres af mennesker, der gør en forskel, samtidig med at hun er opmærksom på miljøet. Hun er tryllebundet af sin egen viljestyrke og åbenhed, som ofte kaster hende ud i nye uvante, men spændende oplevelser. Nogle gange vinder hun, andre gange lærer hun. En ung kvinde der ønsker at udtrykke sig individuelt, og ønsker at nyde livet – ikke uforsigtigt, men fuldt ud.

Desire - Dare - Do - Repeat!

Desires er i dag ejet af Redefined Fashion A/S, og er en del af et modehus med i alt 6 brands inden for fashion til kvinder, heriblandt Minus, Friendtex, Peppercorn, Once, og White and More. Vi er en dynamisk ejer ledet virksomhed i stor vækst med hovedkontor i Ikast. Igennem stor passion og opmærksomhed redefinerer vi moden. Vi tror på, at alle kvinder fortjener en garderobe bygget på female power, som understreger deres personlighed og inspirerer dem til at leve det liv, de ønsker. 
We redefine, We are attentive, We are female power.

Pre-loader