Cookie & Persondatapolitik

1. Persondata politik 

1.1 Formålet med vores persondata politik er at forklare, hvordan vi samler, beskytter, bruger og lagrer dine personlige oplysninger.
 
1.1.1 Hvilke informationer samler DESIRES om dig?
 
Vi samler dit for- og efternavn, postnummer, by og adresse, e-mail, telefonnummer og  din ordrehistorik.
 
Vi benytter kun dine personlige oplysninger til at give dig adgang til vores produkter på desires.dk, og til at gennemføre enhver ordre du måtte placere hos os.
 
I henhold til den danske regnskabslov er det påkrævet, at vi gemmer vi dine faktureringsinformationer i en periode på fem år fra din seneste ordre.

1.1.2 Hvordan beskyttes dine informationer af DESIRES?
 
Vi respekterer dine private oplysninger, og tager dem meget seriøst. Derfor gør vi os umage, og laver forskellige tiltag for at sikre  at dine oplysninger - herunder at lagre dem i sikre netværk.

Vi er ikke i stand til at se dine kreditkortinformationer, da al data er krypteret og transaktionerne gennemføres af certificerede partnere.
 
1.1.3 Deler DESIRES dine informationer med andre?
 
Den information du deler med os behandles i fortrolighed.
Vi gør dog opmærksom på, at vi deler nogle af dine personoplysninger med relevante tredjeparter.  

For at levere din pakke, videregives nødvendige detaljer til vores leveringspartner, herunder dit for- og efternavn, postnummer, by, adresse, e-mail og telefonnummer.

1.1.4. Hvad skal DESIRES bruge min e-mail og telefonnummer til?
 
Vi bruger din e-mail til at sende dig en bekræftelse af din ordre, og er du er tilmeldt vores nyhedsbrev vil du modtage dette på den e-mail adresse du har givet.
Har du valgt at hente dine varer hos en af GLS' pakkeshops, vil GLS sende dig en e-mail og tekstbesked når dine varer er ankommet.
 
1.2 Konto
 
Ønsker du at foretage et køb på desires.dk er der mulighed for at oprette en konto, men det er ikke et krav for at gennemføre en ordre.
 
Hvis du ønsker at registrere og oprette en konto benyttes din e-mail adresse som dit brugernavn. Din adgangskode vælger du selv. Vi har ingen viden om din personlige adgangskode.
 
Hvis du glemmer din adgangskode, kan du anmode om en ny og du vil modtage en automatisk genereret adgangskode på den e-mail adresse, som du har registreret hos os. Herefter er det muligt at ændre adgangskoden til en af egen præference.
 
Skulle du blive opmærksom på uautoriseret brug af din konto hos DESIRES, ønsker vi information omkring dette så snart den uønskede brug opdages.
 
Hvis du ønsker det, kan du altid anmode om at få oplyst de informationer vi har om dig. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores persondatalov, kan du til enhver tid sende os en e-mail.
 
Vær opmærksom på, at du altid frit kan ændre eller slette kontooplysninger, eller sende os en e-mail hvis du ønsker hjælp.
 

1.3 Cookies
 
Vi bruger cookies på desires.dk og benyttes vores hjemmeside, tillades placering af cookies på din enhed. Cookies bruges for at kunne gøre brugeroplevelsen så god som muligt, og for konstant at forbedre din oplevelse på siden.
 
Hvis du ønsker det, kan du nemt slette cookies fra din computer eller mobile enhed. Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger at deaktivere cookies vil du ikke have mulighed for at benytte og have adgang til al vores indhold på hjemmesiden.  

1.3.1. Hvilke cookies bruger DESIRES?
 
Vi bruger tredjepartscookies fra google, hvilket betyder at når du besøger desires.dk placeres en cookie i din browser på din enhed. Denne cookie kategoriseres som en ”performance-cookie”. 
 
Vi benytter også ”strengt nødvendige cookies” – disse gør det muligt at bevæge sig rundt på hjemmesiden, og benytte dens muligheder som f.eks. e-fakturering samt muligheden for at se kurven. Uden disse cookies kan nogle services - som de nævnte ovenfor, ikke benyttes.
 

1.3.2 Hvad kan du gøre, hvis du ikke ønsker at acceptere cookies?
 
Den webbrowser du benytter, har indstillinger der tillader dig at kontrollere hvordan hjemmesider browses, herunder, hvordan du kan administrere dine cookies. For instruktioner til hvordan du kan administrere eller slette cookies, kig under fanen ”hjælp” i din webbrowser.
Du kan vælge at deaktivere cookies, eller modtage en notifikation hver gang en ny cookie bliver sendt til din computer, tablet eller mobile enhed.
 
Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger at deaktivere cookies, vil nogle funktioner ikke være tilgængelige.
 

Pre-loader